Cel mai bun replica Bell & Ross BR2 V94-94 Ceas din bronz Bellytanker

Nu este surprinzător, unul dintre cele mai la modă ceasuri noi de la Baselworld 2020 a fost lansat de replică Bell & Ross, cu sediul în Paris. Pe încheietura mâinii, când privești ceasul de la câțiva metri distanță, este greu să nu crezi că este aur pur. Totuși, entuziaștii știu că purtătorii săi sunt mai practici decât flăcători, alegând un design și o estetică deosebită decât ostentația pură.

Asta nu înseamnă că Bell & Ross BR V2-94 Bellytanker Bronze este un ceas bugetar, dar cu siguranță costă mai puțin decât dacă cazul ar fi în aur. Carcasa BR V2-94 de la Bell & Ross are o lățime de 41 mm și este asociată cu împingătoarele cronografice cu șuruburi și cu o coroană potrivită. Partea din spate a ceasului fals are un model de automobil bellytanker tipărit pe fereastra casei expoziției, deoarece face parte din colecția de ceasuri Bell & Ross Bellytanker care a fost lansată nu cu mult timp în urmă.
Există o mișcare automată elvețiană cronografică ETA 2894 elvețiană, cu o mișcare ușor decorată, vizibilă în partea din spate a carcasei, în interiorul ceasului replica din bronz BR V2-94 Bellytanker. Cronograful de pe cadran este prezentat cu un singur subdial care face din acesta un cronograf de 30 de minute. O fereastră circulară mică între orele 4 și 5 are data folosind un discret disc de culoare neagră.

Negru și auriu, cu câteva nuanțe de roșu, marca cadranul din bronz Bellytanker proiectat atractiv. Subdialele tonifiate cu aur sunt o atingere minunată și îmi amintesc de paletele de culori ale anumitor modele de ceasuri replica Rolex Daytona din aur Everose. Așa cum am menționat mai sus, replica Bell & Ross nu a ales bronzul oxidant, ci mai degrabă un aliaj stabil de bronz. Aceasta este o distincție crucială, deoarece aliajele de bronz care au ajutat la popularizarea bronzului ca material de ceas modern fac, de fapt, „patina” de-a lungul timpului. Acest Bell & Ross fals cu o carcasă din bronz a optat pentru un aliaj metalic care nu se oxidează și ulterior patina. Desigur, ceasul se va zgâria, dar în timp nu va începe să devină verde sau negru. Prefer bronzul stabil, de cele mai multe ori și având în vedere faptul că bronzul BR V2-94 Bellytanker merge pentru un aspect mai șic, pot înțelege decizia lui Bell & Ross de a folosi bronzul stabil pentru carcasă.


Cureaua de piele de vițel neagră a lui Bell și Rose este încă un nou nou complement de cataramă de desfășurare. În ceea ce privește prețul, nu mă pot gândi la alte ceasuri false moderne care au aspectul tradițional al unui design clasic de ceasuri replica online sportive. Fiind o ediție limitată de 999 de piese, replica Bell & Ross BR V2-94 Bellytanker Bronze va fi o lovitură adormită de la Bell & Ross și mă aștept ca acestea să se descurce bine odată ce suficientă lume le va descoperi.