3 cele mai bune opțiuni de investiții din Baselworld 2020

Cu toții căutăm chilipiruri. Tranzacțiile nu ar trebui niciodată privite ca tranzacții în sens absolut, ci trebuie întotdeauna privite într-un mod relativ. Ieftin nu înseamnă neapărat o bună valoare pentru bani; în industria producerii de ceasuri, care este într-adevăr cazul. În calitate de ceasornicar și analist al industriei, o întrebare la care mi se pune adesea este ce ceasuri ar trebui să cumpere dacă doresc un profit financiar bun pentru investițiile în replica ceasuri.
Multe dintre poveștile de succes nebunești cunoscute, cum ar fi cineva care își deschide un sertar al regretatului său unchi pentru a găsi un ceas Rolex din anii 1950, cu un personaj greșit și în valoare de șapte figuri, sunt ca niște basme. Aceste „descoperiri de unicorn” nu sunt comune. Și vor deveni și mai rari. De ce este asta? Motivul este că ceasurile rare nu au fost făcute pentru a fi rare sau valoroase. Amintiți-vă, în acele zile, ceasurile erau doar unelte. Da, există lucruri bune și lucruri rele, dar este o invenție foarte modernă pentru a trata un ceas mai întâi ca un lux și apoi ca un lucru practic.
Brandurile moderne încearcă să creeze cerere și să impulsioneze dorința de a crește gradul de febră prin crearea de penurie, dar aceste produse nu vor fi niciodată atât de rare sau de prețioase ca predecesorii lor, deoarece noi colecționarii le vom păstra în siguranță. Îi vom iubi și prețui, pe deplin conștienți de cât de valoroși ar fi dacă nimeni altcineva nu ar avea grijă de ei în același mod.
În orice caz, replica ceasuri vor îmbătrâni mai bine decât altele. La sfârșitul zilei, brandurile sunt percepute ca celebrități care contează în cele mai competitive sectoare. În opinia mea, Basel world 2020 are trei modele excelente, demne de urmărit dacă ești interesat. .
Anul acesta, celebra bezelă Cerachrom alb-negru a fost împerecheată cu o brățară Rolex’s Jubilee. Jubileul a fost întotdeauna brățara mea preferată Rolex, iar unele modele (în special berea rădăcină cu două culori din 2020) nu au Jubilee, care îmi ține degetul pe trăgaci și glonț în cameră. Astăzi, orice ceas merge cu el, o încheietură Jubilee sofisticată și elegantă poate oferi batmanului un bling suplimentar. O actualizare inteligentă și simplă va continua să conducă acest model în anii următori. Prețul va fi în jur de 8.800 USD.
Am dezvoltat o fetișă Tudor nesănătoasă. Acest nou Black Bay Chrono este, probabil, lucrul meu preferat în cadrul emisiunii cu 10.000 de dolari. Este deja un clasic retro. Când un ceas este lansat într-o astfel de ocazie – așa cum obișnuiește Tudor – știi că există ceva special în acest sens. Carcasa de 41 mm este un vis în două culori care arată cel mai mult ca o brățară în două culori acasă. Centura de țesătură este o alegere plăcută pentru un stil mai subtil, mai atletic, dar vibrația pură a aurului și a oțelului este imbatabilă în opinia mea.
Alimentat de MT5813, ceasul fals are, de asemenea, câteva acreditări tehnice bune. Cu sprijinul companiei sale Rolex, Tudor pare să domine gama de prețuri. Ce nu e de placut? Un produs accesibil, accesibil din punct de vedere estetic, realizat cu cele mai bune expertize din industrie. Prețul începe de la 6.800 USD.