Rolex Replica Oyster Perpetual în Vânzări mari

Ceasuri replica Oyster Perpetual emană o eleganță simplă prin designul său curat, care s-a poziționat ca cel mai accesibil model Rolex. Aspectul neatins al Oyster Perpetual nu trebuie să fie confundat cu faptul că este de bază, deoarece moștenirea bogată și progresele tehnologice moderne contestă clar acest lucru. Legat intrinsec de primul ceas impermeabil din lume, ceasul original Rolex Oyster din 1926, colecția Oyster Perpetual de astăzi celebrează cel mai clar invențiile și inovațiile legendare ale mărcii – carcasa Oyster, Oyster Perpetual Movement și brățara Oyster.
Pentru 2015, Rolex a lansat o versiune mai mare a legendarului ceas cu o carcasă de 39 mm, cu trei opțiuni diferite de culori de cadran – rodiu închis, struguri roșu și albastru – și finisare soarelui. Cadranul curat oferă o lizibilitate maximă, cu indicatoare cu ore de băuturi gustoase și luminiscență selectivă. Apără fața ceasuri replica rolex este cristal de safir rezistent la zgârieturi.
Carcasa robustă Oyster este realizată pentru a proteja mișcarea perpetuă Oyster în interiorul elementelor dure exterioare. Rotorul perpetuu – o invenție introdusă de Rolex în 1931 și adoptată ulterior de industria producătorilor de ceasuri în general – permite ceasului să funcționeze cu energia furnizată de mișcarea încheieturii purtătorului în locul înfășurării manuale. Și în noul Oyster Perpetual 39 găsim Calibrul 3132 proprietar Rolex, echipat cu un amortizor Parachrom și amortizoare Paraflex, pentru o rezistență superioară la câmpurile magnetice, șocurile și alte condiții extreme. Purtând numele „Cronometru Superlativ”, certificarea COSC a Oyster Perpetual 39 este completată cu testarea internă a lui Rolex, demonstrând în continuare precizia și fiabilitatea de primă clasă a ceasului.
Elementul central al formei și funcției Oyster Perpetual 39 este carcasa sa Oyster, cu o impermeabilitate garantată până la o adâncime de 330 de metri, datorită carcasei sale încastrate etanș cu filetare și a sistemului Rolex, dublu, impermeabil Doublelock.
Carcasa și brățara Oyster Perpetual 39 este realizată din oțel 904L, un tip deosebit de dur din oțel inoxidabil care este complet anticoroziv și omniprezent la ceasurile Rolex. Brățara plată din trei piese Oyster, introdusă prima dată la sfârșitul anilor 1930, este echipată cu icoana Oysterclasp și oferă purtătorului confort și securitate optimă.
Oyster Perpetual 39 se alătură unei familii de ceasuri replica ieftine care variază ca mărime și formează opțiuni de culoare, oferind multă versatilitate. Alegerea dimensiunilor include 26mm, 31mm, 34mm, 36mm și acum 39mm. Sortimentul de culori cadran – argintiu, alb, roz, verde măslin, șampanie, gri, albastru și roșu – oferă varietate, în timp ce luneta cu cupolă subliniază minimalismul elegant al ceasului. Un echilibru izbitor între stilul rafinat și funcția de încredere, simplitatea Oyster Perpetual permite strălucitorii reperelor Rolex.