introducerea unei ediții limitate: replică Audemars Piguet

introducerea unei ediții limitate: replică Audemars Piguet
eventual, elementul cel mai iconic al acestui Piguet Audemars fals este rama octogonala. este atașat cu opt șuruburi hexagonale și îi conferă un look casual, sportiv. combinația dintre oțelul lustruit și periat oferă un aspect costisitor și o face să pară greu. S-ar putea spune că puteți găsi aceleași detalii cu privire la un ceas Hublot, dar mă rog să difere. pe un ceas Hublot, de exemplu, cele din colecția big bang-ului, șurubul sunt atașate în mod aleatoriu. rama este fabricat din oțel satinat, dar, de asemenea, caracteristici elemente lustruite pe laturile sale pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos. în opinia mea, un orologiu arata mai bine atunci când totul este simetric. ea oferă un aspect liniar mai curat, mai mult. Nu știu despre tine, dar de plată doar peste o pereche de dolari pentru o Shaquille Audemars replica Piguet bine făcut este o opțiune mult mai bună decât a plăti o avere pe unul real.
cadran, după cum probabil știți, are un alt element de marcă pentru această colecție. Eu vorbesc despre modelul Tapisserie mega. vorbind despre greutatea sa, este doar dreptul. e mare și voluminoase, exact ce-mi place într-un ceas. original de stejar regal off-shore Shaquille O’Neal vine cu un cadran negru. Chiar și așa, trebuie să spun că le place mai mult cu un alb pe. contrastul este mai mare, iar elementele de design ale cadranului stau de fapt afară. aceasta este una dintre acele ceasuri de înaltă calitate replica în cazul în care o mulțime de atenție a fost acordată detaliilor. Puteti vedea in mod clar sub-cadrane, numerele și ora și mâini minut.
această replică are o mișcare de cuarț. coaserea este perfectă și cusături roșii stau de fapt, pe fond negru. Chiar dacă unii dintre voi prefera o mișcare automată, cred că te-Cuarț unul este la fel de bun. Din experiențele mele cu ceasuri de cuarț circulație, i se poate spune că acestea sunt foarte precise. curea din piele este destul de impresionant pentru o replica. Eu de fapt place cum se simte și de mirosul pe care se poate spune de fapt că e din piele naturală. Nu te vei găsi în situația de a avea pentru a seta ora. de aceea partea mea practică de fapt apreciază.
Audemars Piguet replică Shaquille -ORAȘUL Ori
în minute și ore mâinile sunt foarte pronunțate cu un strat de luminiscenta considerabilă în centru, în timp ce mâinile secunde este foarte subțire și lung și are un vârf roșu neregulat. acest material foarte rezistent are o stralucire uimitoare și o durabilitate ridicată. acesta dispune de gradațiilor Avenger specifice și marcatoare cu numărul de poziție: 15 la ora 3, 30 la ora 6 și 45 la ora 9. desigur, la ora 12 este iconic luminiscent punctul alb.
a trecut ceva timp de la ultima mea recenzie de ceas Audemars Piguet ceasuri replica, dar am un nou unul pentru voi. și nu este doar unul obișnuit, este vorba despre Audemars replica Piguet Shaquille. Da, ai-i drept, editia limitata de stejar regal Shaquille off-shore O’Neal. în mod evident, acești markeri oră alb stil de aviație sunt foarte simple pentru a clona, ​​dar există unele particularități care pur și simplu un ochi antrenat poate observa. ca un mare fan de ceasuri replica ap, era timpul să-mi iau unul dintre acești copii. și i-au toate motivele pentru a obține excitat cu privire la aceasta. Vei vedea de ce.
în afară de a avea un design deosebit care imita perfect replica ceasuri autentice, știind puțini oameni o propria-mi dă un sentiment plăcut. Trebuie să recunosc că am o pasiune pentru ceasuri editie limitata, mai ales dacă vorbim despre un Piguet Audemars fals. De asemenea, din toate colecțiile ap CEASURILE, stejarul regal este cu adevarat unul dintre un fel. ceasurile din această colecție au un simt masculin. dar acum, să mergem în detalii și să vorbim despre cele mai noi achizitii mea si una dintre cele mai bune Piguet replică Audemars. acestea sunt voinic si arata foarte bine pe încheietura mâinii unui om. unii dintre voi poate fi de acord cu mine când spun că chiar îți dă un sentiment de putere.
însumând lucrurile, această ediție limitată Audemars Piguet replică Shaquille este un plus frumos la colecția mea. În general, eu sunt multumit de ea. designul voluminos este la fața locului și se face genul meu de ceas. prețurile pentru un început Shaq autentic de undeva în jurul valorii de 20000 $ și du-te până la $ 100000 pentru un blinged. imi place sa simt masculin și modul în care se uită la încheietura mea. este greu și detaliile arata bine. cu îngrijirea adecvată acest lucru este un fel de înaltă calitate Audemars Piguet replica, care va dura o vreme.