revizuire a replica Breitling Avenger Seawolf

revizuire a replica Breitling Avenger Seawolf
începe întotdeauna cu cadranul ceasului. Priviți cu atenție, deoarece această parte a replica Răzbunătorul Seawolf este cel mai semnificativ și ar trebui să fie cât mai asemănătoare cu cea reală. De exemplu, doar cifrele 1, 2, 4, 5, 7 și 11 sunt afișate în întregime. desigur, toți comercianții ceasuri false susțin că produsele lor sunt 100% exacte, dar aproape de fiecare dată când acest lucru este doar o exagerare. numerele 3, 6, 9 și 12 se înlocuiesc cu data fereastră și cele trei contoare de mici, în timp ce jumătate din cifrele 8 și 10 sunt lipsesc, deoarece acestea sunt acoperite de către unul dintre sub-cadranele.
un alt aspect semnificativ este indicii din cadranele mici. Contorul de ora 6 ar trebui să arate 2, 4, 6, 8, 10 și 12, 9 contorul trebuie să afișeze ora 10, 20, 30, 40, 50 și 60, în timp ce la ora 12 ar trebui să includă 5 , 10, 15, 20, 25 și 30. șuruburile care fixează mici atașați masca cazului, iar acestea sunt plasate pentru a coincide cu fiecare număr pe rama. Nu fi surprins de a găsi markeri diferite pe o replica de calitate inferioară. doar cele mai bune falsuri respectă acest detaliu foarte esențial.


De asemenea, este posibil să fi observat distinctiv mâinile de argint groase ale modelului Avenger Seawolf replica Breitling. acest sfat roșu special include un mijloc pătrat cu un punct alb luminiscent în centru. o altă parte distinctă a acestui model este șurub mâner anti-alunecare în jos coroana cu detalii potrivite. legăturile benzii sunt periat și în unghi, ceea ce face brățara aspect deosebit și elegant. feriți-vă de orice tip diferit de brățară cu aspect. această piesă de etanșare din oțel inoxidabil are o suprafață pătrată ridicată, care accentuează aspectul dur și modern. cele mai multe ceasuri false sărace nu dispun de această înfrumusețarea mici, dar foarte semnificative estetice.
esti gata pentru unele vesti bune? bine, voi fi mai bine, pentru că am luat mâinile mele pe un cuplu de Breitling ceasuri replica, noul brand, așteaptă să fie purtat și, desigur, să fie luate la o sedinta foto. Azi am de gând să revizuiască unul dintre ei, un Seawolf Breitling răzbunător proaspete și crocante … așteptați pentru ea. i-am fost de așteptare pentru o versiune mai bună a acestor copii să iasă destul de ceva timp, iar acum aici este.
Răzbunătorul Seawolf replica Breitling a fost construit ca un dispozitiv foarte practic și elegant, timp păstrând disponibile, cu un diametru de caz de 45.4 mm, rezistent la 300 de metri și sigilat cu un mâner anti-alunecare de apă șurub jos coroana cu detalii potrivite. acest lucru vă va spune cât de bine este knockoff și dacă ar trebui să-l cumpere sau nu. acest design are un aspect deosebit, datorită markerilor sale oră de stil de aviație, trei contoare mici, bezel periat-satin cu file rider integrate, și mâinile mari îmbunătățite cu super-lumina. doar o replică bine făcut poate imita în mod corect această schemă de markeri oră complicate.
dacă ai fi fost sa cumparati o replica a Seawolf Răzbunătorul atunci există câteva lucruri pe care ar trebui să știți despre designul ceasului autentic. Seawolf Avenger este un model de scufundări profesionist care echilibrează uimitor un aspect remarcabil cu performante remarcabile. aceste lucruri ar putea face de fapt diferența dintre cumpărare o replică în căutarea autentic și unul sărac. pur și simplu lucru pe care îl poate avea încredere atunci când vine vorba de a evalua aspectul unui ceas fals este comparat designul autentic cu replica. masca cu clichet unidirecțională a Breitling ceasuri replica Seawolf răzbunător face 120 de clicuri totale pe o rotație completă și are un finisaj satinat.
vă rugăm să rețineți că Breitling replica originală ceasuri Seawolf Avenger este fabricat dintr-o calitate foarte bună și din oțel inoxidabil solid. Seawolf Avenger original, vine cu prodiver 2 brățară. aceasta este o brățară grea și robust din oțel inoxidabil, echipat cu o incuietoare de implementare. face ceasul se simt mai grele și mai robust, și orice ceas bun replica ar trebui să se simtă în același fel. în cazul în care este fabricat fals ceas din oțel inoxidabil solid plin atunci se va simti autentic si va avea cu siguranță o durată de viață bună.
nu foarte mult în comparație cu alte ceasuri de lux, dar totuși, va arde o gaură destul de frumos în buzunar. Cred că e în regulă să plătească atât de mult, dacă aveți de gând să aibă una, poate două ceasuri replica, dar daca esti ca mine, dependent de cronometre, cred că Breitling ceasuri replica ca aceasta sunt calea de a merge. Acestea fiind spuse, nu uitați să verificați alt post pe cel mai bun blog de revizuire replica pe internet.