Cronometru co-axial unic Omega Seamaster Professional Diver 300M

Replica populară Omega aduce avantajele unei mișcări certificate METAS familiei Seamaster 300M cu această versiune a Omega Seamaster 300M. Așa cum a raportat James Stacey la începutul acestei săptămâni, au existat o mulțime de actualizări și actualizări ale designului și mișcării, iar rezultatul este un ceas cu o identitate vizuală foarte puternică, împreună cu o mișcare care reprezintă, probabil, unele dintre cele mai amuzante inginerii horologice realizate. oriunde în Elveția.
Noul model fals Seamaster 300M vine acum cu o nouă versiune a lunetei ceramice împreună cu un cadran ceramic, care este gravat cu laser cu celebrul motiv ondular; pe acest model celebru, care este versiunea de oțel de bază cu o curea de cauciuc, cifrele de pe lună sunt pline de email alb. Din punct de vedere tehnic, există avantaje semnificative pentru ceramică, ca material pentru luneta ceasului unui scafandru – materialul nu se va estompa și este pentru toate intențiile și toate scopurile rezistente la zgârieturi. Evident, nimeni dintre noi nu se îngrijorează că ne zgâriem cadranele. 
Combinația dintre un cadran și o lunetă ceramică face, de asemenea, un ceas de mână foarte remarcabil din punct de vedere vizual. Cadranul acestui model are un finisaj lucios, care ridică frumos lumina, și atât luneta cât și cadranul oferă o impresie de calitate și precizie foarte bună în fabricație. Tranzițiile între zone de culoare diferită sunt ascuțite, și există doar o strălucire suficientă pentru a face o strălucire plăcută; există un finisaj subtil frumos mat la caneluri care formează modelul de val. Unul dintre lucrurile pe care ți le dorești întotdeauna de la o companie de ceasuri este să vezi că produsele la nivel de intrare sunt tratate cu tot atâta respect ca lucrurile de ultimă oră, iar cu aceste noi modele Seamaster 300M, compania pare să iasă cu totul pentru a face asta.
James nu era deloc sigur ce să facă și nici eu nu eram inițial – valvele de eliberare a heliului sunt utile pentru scafandrii care se supun decompresiei uscate, fie într-un fond maritim, fie într-un habitat de bord și în niciun caz nu sunt scafandri sau ceasurile lor cufundate. . Am verificat totuși ceasuri replica omega fals și ne-au lămurit că noua supapă a fost proiectată astfel încât, dacă este lăsat accidental deschis, ceasul este încă rezistent la apă, ceea ce are mult mai mult sens.
Acestea s-au dovedit a fi mișcări total exacte și durabile, iar faptul că sunt esențial impermeabile la câmpurile magnetice de orice rezistență pe care sunteți apt să o întâlniți în timp real, reprezintă un plus considerabil pentru consumatori. Aceasta se extinde chiar și la curea și catarama; primul suport pentru curea are o inserție de metal mică pentru a o ține rigidă, astfel încât să puteți introduce mai ușor vârful curelei, iar cel de-al doilea purtător are o proiecție mică pe suprafața sa interioară care se găsește într-o gaură din bandă, pentru a ajuta ferește-l să alunece.