2020 GMT ceasuri replica Rolex în două tipuri diferite

Știm cu toții că cel mai mare hit al Rolex al anului este noul GMT-Master II „Pepsi”. Ref. GMT-Master II 126710BLRO este unul dintre cele mai râvnite ceasuri sport de lux la ora actuală, deoarece este construit din oțel inoxidabil și evazând icoana iconică roșie și albastră. Aceasta este o poveste similară cu lansarea din 2013 a GMT-Master II „Batman”, care este încă un ceas Rolex modern foarte popular. Haideți să aruncăm o privire atât la modelele GMT-Master II cot la cot pentru a vedea cum se compară în ceea ce privește mecanica, designul și dezirabilitatea.
Pentru început, să trecem peste informațiile de design partajate ale ref. GMT-Master II 126710BLRO și GMT-Master II ref. 116710BLNR. Ambele aceste GMT-Master II, din oțel inoxidabil, au o carcasă Oyster de 40 mm, au lunete ceramice Cerachrom și includ cadranele negre în stil „Maxi”.
În plus, există unele diferențe cruciale de design între GMT-Master II Pepsi și GMT-Master II Batman. Evident, cea mai mare este culoarea bezelelor. Combinația de albastru și roșu este una iconică, istoria GMT-Master și Rolex a folosit-o pe alte alte modele din ultimele șase decenii.
Dar, GMT-Master II ref. 116710BLNR are o lunetă alb-negru, iar „Batman” este primul și singurul ceas replica Rolex care folosește acest combo color pe o lună. În realitate, GMT-Master II ref. 116710BLNR a fost primul ceas Rolex care a prezentat o lunetă Cerachrom în două culori. Rolex a afirmat anterior că crearea unei lunele în două tonuri din ceramică ar fi imposibilă având în vedere structura materialului. În timp ce Rolex a reușit în cele din urmă să îmbine două culori distincte pe o lună Cerahcrom și a fost ref. GMT-Master II. 116710BLNR care a început asta.


Este esențial să rețineți că duo-ul de culori de pe orice lună GMT-Master nu este doar pentru aspectul aspectului, ci oferă și o modalitate pentru purtător să spună lumina zilei și orele de noapte într-o a doua zonă de timp.
O altă diferență importantă de dispunere între ref. GMT-Master II 126710BLRO și GMT-Master II ref. 116710BLNR este stilul brățară. În timp ce GMT-Master II Batman vine în special cu o brățară Oyster, noul oțel GMT-Master II Pepsi este dat doar cu o brățară Jubilee. Unii nu sunt mulțumiți de opțiunea brățară Rolex pentru ref. GMT-Master II. 126710BLRO de la brățara Oyster cu trei verigi este alegerea mai sportivă în comparație cu Jubileul mai elegant cu cinci verigi. Cu toate acestea, probabil Rolex și-a gândit să facă distincția între aurul alb GMT-Master II Pepsi și noul oțel GMT-Master II Pepsi. După cum știți cei mai mulți, ceasul fals Rolex GMT-Master s-a născut pentru a deservi piloții de linii aeriene, permițându-le să urmărească mai multe zone orare.
Atât aspectul uimitor al ceasului sport modern Rolex, care oferă funcționalitate practică GMT, face dificilă alegerea între GMT – Master II 126710BLRO și GMT-master II 116710BLNR. Deși GMT-Master II Pepsi este un model mai nou, cu mișcare îmbunătățită, problema sa reală este gustul tău în culori și stilul brățării.