ceasuri replica

Ceasurile Replica superbe pe care le purtați pentru totdeauna

Avem multe uimitoare ceasuri de replică uimitoare în colecții.
În ceea ce mă privește, este mai puțin un exercițiu într-o ipotetică decât o oportunitate de a mă uita înapoi la modul în care obiceiurile mele de purtare au jucat în ultimele câteva luni. De când am cumpărat falsul Grand Seiko GMT cu un cadran de cremă, acest ceas a fost la mine. A continuat să dezvăluie aspecte ale designului său de-a lungul timpului, impresionându-mă cu o precizie asemănătoare cronometrului, care a fost aproape înfricoșătoare în rata zilnică. Unul dintre avantajele lucrării mele este că pot încerca și încerca să conduc cam orice ceas pe care vreau și trebuie să spun că nu mă simt niciodată ca și când mă întorc mai puțin când mă întorc cel mai târziu și cel mai mare ceas și mi- GS înapoi pe încheietura mâinii. Un alt punct pe care aș adăuga, ceea ce cred că o face o opțiune grozavă ca purtător zilnic, este că am găsit ceasurile din oțel inoxidabil de la Grand Seiko pentru a fi incredibil de rezistente la zgâriere.replica ceasuri
Doamne, sunt rău la astfel de lucruri. Particip la această sumire sub protest – trebuie să subliniez încă de la început că aceasta este o alegere foarte personală; există o mulțime de posibile ceasuri făcute acolo și orice alegere pe care oricine dintre noi o face pentru acest articol este aptă să fie interpretată greșit ca o recomandare în locul unei preferințe personale. Dacă aș fi capabil să aleg doar un ceas, aș fi făcut-o până acum; Am purtat mai ales ceasurile falsificate Seiko, Rolex, Tudor, Omega și Grand Seiko, și există candidați de la fiecare dintre acești producători.
Există doar un Speedmaster obișnuit – nu foarte rar, nu mai ales colecționar; dar este o legătură tangibilă cu sinele meu mai tânăr și cu un moment optimist când am părea că ar fi trebuit să treacă pragul dintre știință și fapte științifice și nu era ciudat să credem că într-o generație sau două vom trăi pe alta lumi. Speedmaster Professional: există mulți ca acesta, dar acesta este al meu.
Deci, există doar un ceas? Trebuie să spun că o astfel de opțiune nucleară trebuie să fie un GMT cu o rezistență decentă la apă care funcționează pe o gamă largă de curele. Pentru o alegere perfectă, replica foarte așteptată Black Bay GMT verifică toate aceste cutii. Cutia sa din oțel de 41 mm găzduiește o mișcare de fabricare COSC care oferă funcționalitate locală de sărituri GMT, care perechează cu un cadru rotativ de 24 de ore pentru a oferi mai multe zone de timp dintr-o privire.
Dacă mi-ar fi spus să intru în Baselworld că ceasul meu preferat ar fi un număr de timp din oțel inoxidabil care să ia cele mai bune trăsături de design ale mărcii sale și să-i îndrepte spre elementele de bază, te-aș fi uitat la tine ca și cum mi-ai fi spus cerul este albastru. Cu toate acestea, dacă mi-ați fi spus că replica ceasuri ar fi un Rolex, probabil că mi-aș fi brăzdat puțin fruntea. Noul cadran alb Oyster Perpetual 39 este tocmai acest lucru – este tot ceea ce vrei să fie un Rolex fals modern și nimic mai mult. Este elegant, este utilitar, și e plină de frumos. Aș putea purta acest lucru la nunta unui prieten, la o excursie de weekend și la birou și ar fi la fel de acasă peste tot.