Ceasuri OMEGA văzute la premiile MTV 2021

În timp ce toată lumea acasă și la decernarea premiilor era lipită de acea găleată irezistibilă de floricele aurii, atenția noastră s-a concentrat asupra încheieturilor tuturor, în speranța de a arunca o privire asupra unor ceasuri interesante. Nu am fost dezamăgiți când am văzut câteva ceasuri replica Omega speciale.
Așa că nu este surprinzător faptul că un prieten al mărcii Omega și un pasionat de ceasuri universale a purtat un alt ceas replica Omega în timpul festivităților de aseară. De sub jachetă ieșea cu ochiul un frumos Omega Constellation Sedna Gold de 41 mm – adică aur roz de 18k. Este perfect pentru ținuta lui casual, cu o curea din piele albastră și un cadran și o lunetă albastre.
Pe lângă utilizarea materialelor moderne, cum ar fi aurul Sedna și ceramica lustruită, cele mai recente ceasuri OMEGA Constellation au și o carcasă mai mare de 41 mm. Anterior, colecția pentru bărbați includea doar opțiuni de 36 mm și 39 mm. Cu doar doi milimetri mai mare, versiunea a fost purtată de Hartley se adresează gusturilor moderne de ceasuri, oferind în același timp un sprijin confortabil pentru încheietura mâinii printr-o carcasă în formă de butoi fără urechi și o curea inovatoare din piele cu căptușeală din cauciuc antibacterian.
Pe cadran încă apar emblematicele „Griffe” sau ghearele ceasului Constellation, la fel ca indicii cu cifre romane și logo-ul stea mic al modelului de pe cadran. În centrul ceasului fals se află mișcarea automată OMEGA Master Chronometer cal.8901 cu scăpare coaxială, rezistență magnetică de până la 15.000 gauss și o rezervă de putere de 60 de ore.
Pe covorul roșu al MTV a apărut și Chase Stokes, starul serialului Netflix „The Outer Banks”. Starul emergent a acceptat premiul pentru cel mai bun sărut și și-a sărutat co-starul Madelyn Cline în timp ce purta brățara de aur Omega Seamaster Aqua Terra 150M. Era greu să-l ratezi pe Stokes, care și-a împerecheat Omega de aur cu un costum roșu aprins.
OMEGA Seamaster are numeroase submodele care se potrivesc oricărui stil de viață și profesie, inclusiv Aqua Terra, un relativ nou venit în portofoliul mărcii care a fost lansat în 2002. Cu puțin sub 39 mm în diametru, are un pumn fără a compromite încheietura mâinii, făcând este replica perfectă a ceasului Rolex pentru costumul său roșu dramatic. Ceasul purtat de Chase Stokes aseară este echipat și cu un calibrul automat 8501 cu scăpare coaxială și o rezervă de putere de 60 de ore.