ceasuri replica

Breitling Chronomat Colt Automatic 41

Replica Breitling a declarat recent o actualizare a gama lor Chronomat Colt, în concordanță cu actualizarea actuală a mărcii, ceea ce oferă o nouă apariție în ambele dimensiuni de 44mm și 41mm. În timp ce diametrul de 41 mm nu este nou pentru linia Colt, aceasta reprezintă ceva de un loc dulce în ceea ce privește dimensiunea ceasului sport și Breitling fals a inclus unele noi culori dial în acest low-cheie.
În mod obișnuit, carcasa din oțel, cu semnătura lui Breitling, pentru „aderență suplimentară”, linia Chronomat găzduiește, în mod tradițional, o gamă largă și variată de ceasuri de replică care se încadrează în categoria „toate scopurile”. Puternic, dur, și adesea uriaș, Breitling a considerat potrivit să continue plasarea Chronomat în gama lor, distinctă de noua lor schemă de organizare Air / Water / Earth. Colt a fost în mod tradițional unul dintre modelele de intrare de la replica Breitling și a amestecat întotdeauna un fel de recurs militar cu filozofia de bază a unui ceas de scufundare.
Cu toate acestea, formatul rămâne aceeași, cu o carcasă din oțel de 41 mm, care conturează o rama largă de oțel, oțeluri ciudate și alegerea brățării de oțel pilot sau a unei curele din piele neagră. Designul este frumos utilitar, cu un cadran simplu, lizibil și echilibrat, cu mâini lungi și cu un roșu pe vârful vârfului săgeții secunde. La fel cum arată sportul, Colt are un cristal anti-reflexiv de safir, o coroană înșurubată, o carcasă din oțel solidă și o rezistență la apă de 200 de metri. Cu o funcție de date fără probleme și frumos executate la trei, Colt rămâne un ceas sport de zi cu zi foarte solid.
În afară de designul cadranului, cel mai remarcabil aspect al acestei reîmprospătare Colt vine în apelarea culorii. Acum, oferită fie în „Silver” (văzută mai jos, mai mult într-un crem de culoare gri deschis), fie în „Tempest Gray”, ambele versiuni ale colții par uluitoare. Îmi place în mod deosebit simțul neașteptat de modern al cadrului de argint mat, deoarece este înconjurat de oțelul periat al ramei Colt. În timp ce ambele opțiuni de apelare funcționează bine pentru designul Colt, butonul Tempest Gray este Breitling replica ceasuri tipic, în timp ce cadranul de argint este puțin ciudat.
În timp ce cu siguranță este greu pe brățara de oțel pilot, având o lățime de 41 mm și o grosime de 12,4 mm, Colt poartă foarte bine și cred că ar fi chiar mai bine pe o curea simplă din piele sau din panza. Acțiunea imobiliară este netedă și asistată de prindere de către urechile barocului. În ceea ce privește mărimea, Colt are o prezență și o bătaie, dar nu atât de mult încât să-mi depășească încheietura mâinii de șapte inci. În ciuda preferinței mele pentru un cadran cu tonuri luminoase, în ambele culori presupun că Colt este una dintre replicile ofertelor bine rotunjite ale lui Breitling și o opțiune atractivă pentru oricine dorește un ceas de sport de zi cu zi, care nu este deosebit de strălucitor.